All I want for Christmas...

26-12-2017

Wat een leuke dag was dat! Zoveel lichtjes, zoveel muziekjes, zoveel familie en zoveel gezelligheid. Dat moet wel mijn eerste kerst zijn.

Het begon allemaal de avond vooraf. Mama en papa 's avonds druk in de weer om lekker te aperitieven, nog samen met mij. Ik kreeg mijn laatste papje van de dag en mama en papa dronken een gin-tonic, aten wat lekkers.

Nog wel gezellig vond ik, zo chill voor de tv samen met mama en papa. Nadien kroop ik onder de lekkere warme lakens en konden mama en papa beginnen aan het hoofdgerecht. Omdat het ook voor mij kerstavond was, kreeg ik van papa wat minder pap tijdens de nacht, zo zou het wel eens mogelijk zijn dat ik 's nachts geen last krijg van mijn maagje en ik lekker kan doorslapen.

En ja hoor, papa had gelijk. Ik heb, doordat ik minder pap kreeg, tijdens kerstnacht lekker kunnen slapen, wel 11u aan één stuk. Dat was fijn voor mij, maar ook voor mama en papa.

Na mijn ochtend papje, kreeg ik een lekker badje en mijn kersttenue aan. Ik was er helemaal klaar voor. Op naar de eerste stop. Dat was bij moetje en vokke. Naar kroop ik al direct in bed, want na zo'n lekker warm badje krijg ik meestal mijn klopje. 

Twee uurtjes later was ik er weer klaar voor! Laat die pakjes maar komen. Ik kan ze zelf dan wel niet uitpakken, maar ben zeker dat mijn mama mij hiermee gaat helpen. 
Wat een leuke dingen heb ik weer gekregen!

Op naar de tweede stop, naar oma en Ivo. Ook daar werd ik weer met veel kusjes en knuffels ontvangen en kreeg ik al direct een leuk cadeautje.

Ook bij oma werden na het eten cadeautjes gegeven, gelachen en gezongen. Helemaal doodop, omdat ik toch wat langer mocht opblijven van mama, ging ik rond 22u naar mijn bedje bij oma thuis.

Toen ik in mijn bedje lag, hoorde ik beneden veel lachen, praten, zingen... Ik ben er zeker van, wat ben ik blij dat ik bij deze warme en lieve familie hoor.