Mijn Avonturen

Na lang zoeken en afwegen, hebben mama en papa een bakfiets gevonden waar ook ik in kan, met rolstoel en al!

Deze week is het krokusvakantie, of beter gezegd carnaval vakantie. Vorige vrijdag mocht ik dan ook voor het eerst verkleed naar school!

Al een paar dagen vertelden mama en papa dat ik op 2 september naar school zou gaan. School? Wat is dat? Zonder ik het besefte zou ik aan een grote stap en nieuw avontuur beginnen.

Op vrijdag 31 mei was het groot feest voor mij. Samen met Lex werd er voor mij die dag een benefiet georganiseerd. Rechtstreeks uit mijn middagdutje wandelde mama met mij en mijn broer naar het plein en wat ik daar zag...

Sommigen hadden het waarschijnlijk al gehoord, anderen misschien nog niet, maar 4 weken geleden ben ik op 10 januari om 10u 's ochtends grote broer geworden van Simon!

Half september in de vooravond, enkele kindjes van de straat stonden voor onze deur. Ze wilden aan mama en papa vragen of ze een actie voor mij mochten opzetten om zo centjes in te zamelen voor mijn 'helpende hand' rekening. 2 maanden later kwamen ze terug langs met een grote cheque, wat een opbrengst!