Beekse Bergen voor bomma en bompa

24-09-2017

Wij hebben bomma en bompa voor hun 60ste huwelijksverjaardag een dagje Beekse Bergen cadeau gedaan. Jeuj weeral diertjes kijken!

Wat nemen we allemaal mee op zo'n dag. Voor mij in ieder geval genoeg tetradoeken. Want op zo'n hele dag kan ik wel wat terug geven en dan moeten we zeker genoeg opvangmateriaal hebben. Ook voldoende pap en flesjes en zeker niet te vergeten de pomp en de trousse (dat is de leiding waar mijn pap doorkomt). Daarnaast nog extra kleertjes, mocht ik mezelf onderspugen. Voila, ik ben klaar om te gaan. 

We pikken tante Laura en nonkel Sam nog op en rijden samen naar de Beekse Bergen. Daar zien we de rest van de familie. Wat een leuk weerzien met mijn tantes en nonkels maar ook met oma en Ivo, bomma en bompa. Ook de tante en nonkel en het nichtje en haar man van mijn mama horen er vandaag ook nog bij.

Het was super mooi weer om deze uitstap te maken. Toen we het park binnen gingen, werd er nog een hele mooie foto van onze groep genomen. Toch een mooie herinnering voor ons allemaal. 

Eerst namen we de boot naar de achterkant van het park, zodat we te voet terug kunnen. Ik heb vele diertjes gezien die ik nog nooit had ontmoet. Zo heb ik van dichtbij een giraf kunnen zien, maar in de verte heb ik ook nog tijgers, aapjes,... gezien.

Als afsluiter van de dag zijn we nog lekker gaan eten in een restaurant buiten het park. Wat was ik toch moe, want ook vandaag had ik zoveel te zien dat ik maar enkele powernapjes heb gedaan. Ik was die dag  toen helemaal uitgeteld in bed gegaan.