Cool(s)eat in AH

08-10-2017

Inkopen gaan doen. Niet zo simpel met mij, want ik kan niet zo goed rechtzitten. Albert Heijn heeft voor mij toch een stoeltje voorzien.

Mama klaagt wel eens over het feit dat met mij gaan winkelen niet zo'n lachertje is. Ik kan namelijk niet zitten in die stoeltjes die andere winkelkarren hebben voor kindjes. Maar papa merkte enkele weken geleden op dat Albert Heijn wel een stoeltje heeft dat voor mij zou lukken.

Dus... uitproberen maar! Zoals elke maandag gaat mama haar inkopen doen in Albert Heijn. Deze keer mocht ik mee. Het lijstje op zak trokken we naar daar. Ik werd in het blauwe stoeltje geplaatst. Echt wel cool om in zo'n stoel te zitten. Maar mama en papa merkten op dat het toch niet meer zo lang mogelijk zal zijn, want deze stoeltjes zijn gemaakt voor kleine kindjes en ik ben al flink groot aan het worden.

Ik racete door de rayonnen op zoek naar al dat lekker eten. Mama en papa hadden niet verwacht dat ik zo braaf zou zitten, maar heb me flink gehouden. Nadat we alles in de winkelkar hadden geladen, rekenden wij af. Het koffer nog inladen en klaar.

Zo, dat was leuk. Hopelijk mag ik nog eens een keertje mee.