Eerste lachje op foto vastgelegd

22-07-2017

Ja... Het is zover! Eindelijk ben ik stilaan beginnen lachen. Ik ben er nog zuinig mee, maar vandaag heeft oma het voor het eerst kunnen vastleggen op foto!

Vandaag ben ik 6 maanden en een half en begin eindelijk mijn mooi lachje onder controle te krijgen. Ik wilde al wel wat langer lachen, maar dat was moeilijk. Ik had nog veel last van dat slangetje door mijn neus en voelde mij de laatste maanden zeker en vast niet in de stemming om veel te lachen. Maar het gaat beter met mij en ik voel me de laatste tijd gelukkig worden. 

Ik was al flink mijn best aan het doen om mijn lachje te tonen als ik wakker werd en mama boven mijn bedje stond. Heel snel lachte ik dan naar haar. Dat had mama al opgemerkt en vertelt aan papa. Nu ik bij oma aan het spelen was en zij de GSM bovenhaalde (en oh wat vind ik de GSM toch interessant), heb ik snel dat lachje nog eens laten zien. Nu kan ik daar op oefenen zodat ik in de toekomst veel meer kan lachen en mama en papa kan laten zien dat ik erg blij ben wanneer ik hen zie.

Kietelen vind ik ook super leuk daardoor is mijn lachen nog eens erg gestimuleerd. Oh wat ben ik blij dat ik gelukkig kan zijn de laatste tijd.