Familie uitstap Cools

09-06-2017

Vandaag vertrek ik voor de eerste keer op familie uitstap met de familie Cools. Jeuj! Op reis naar Nederland. 

Samen met al mijn tantes en nonkels als ook moetje en vokke trek ik er op uit. En gelukkig is er ook mooi weer voorspeld. Voor we vertrekken hadden mama en papa afgesproken bij moetje en vokke. Daar staat de eetstoel van Paulien en papa vond het leuk om mij daar voor de eerste keer eens in te zetten. Pfff, dat vond ik maar niks. Ik kan dat allemaal nog niet en zo vastzitten met riempjes, daar heb ik een hekel aan. Dus... was leuk om een foto van te nemen, maar ik hoop dat ze me daar nu een tijdje niet meer inzetten.


Op naar Nederland dus. We logeerden daar in een huisje. Lekker gezellig, kunnen we doen en laten wat we willen. Met een leuk terrasje eraan, kunnen de tantes en nonkels zich zalig plezieren met een lekker biertje in het zonnetje. Veel hebben we die twee dagen niet gedaan, lekker geluierd, van elkaars gezelschap genoten en vooral genoten van het mooie weer.

We zijn wel de mooie kinderboederij gaan bezoek op de camping. Samen met mijn nichtje Paulien heb enkele leuke beestjes ontmoet. Ik ben nog te klein om ze te aaien en achteraan te lopen, maar naar deze leuke diertjes kijken vond ik ook al de max.

Buiten geitjes, paardjes en andere mooie diertjes was er ook een alpaca. Alle kindjes op de kinderboerderij vonden dat een heel leuk beestje. Het is dan ook niet zomaar een dier, het is een hele speciale om naar te kijken. Moetje heeft het mij allemaal getoond.