Herfstwandeling naar stadsboerderij

29-10-2017

Het is herfstvakantie en een mooie zondag. Tijd om een herfstwandeling te maken. Tante Mel kwam toevallig op bezoek en ging heel graag mee.

Eigenlijk wonen wij wel super qua ligging. Ons huisje staat in het midden van het centrum maar ook zo dicht bij het groen dat Turnhout te bieden heeft. Dat is zo leuk als je een toffe herfstwandeling wil maken. 

We vertrekken thuis richting de vaart, daar slagen we af richting de stadsboerderij. Want jullie weten dat al, diertjes kijken doe ik echt wel graag.

Brr... het is echt wel frisjes. Echt zo'n herfstdag, koude wind, soms wat regen. Mama heeft mij goed ingeduffeld in de buggy, dus ik merk er niet zoveel van. 

Tante Mel is er ook bij, die zie ik niet zo vaak omdat die in Limburg woont, dus was ik aangenaam verrast toen ze vanmorgen aan onze deur stond.

Aan de boerderij aangekomen, plukt papa en tante Mel wat gras om aan de geitjes te geven. Ik stop het in mijn handje en probeer (wel samen met papa) het gras aan het geitje te geven. Zeer interessant!

Nadien wandelen we nog een heel stukje in het 'heksenbos'. Mama heeft die naam aan dat bos gegeven omdat daar vroeger heksenwandelingen doorgingen. 

Ik hoorde de regendruppels tikkelen op de kap van mijn buggy. Wat gezellig toch die herfstwandelingen.