Voor het eerst in zwembroek

18-09-2017

Vandaag ging ik voor de derde keer voor het eerst zwemmen. Nu weer in een ander bad, maar deze keer echt wel een groot bad.

2 jaar geleden zijn mama en papa getrouwd. Dat vieren ze elk jaar. Vorig jaar was het de doop van mijn nichtje Paulien en dit jaar ben ik er bij. Dat vonden ze leuk om met mij voor het eerst in een zwembroekje te steken. We zijn dus gaan zwemmen in het grote zwembad van Turnhout.

Samen in de kleedkamer trok mama haar badpak aan en papa zijn zwemshort. Ik kreeg over mijn zwempamper een coole broek met walvissen aan.

In dit zwembad hebben ze een verwarmd stukje voor kleine kindjes. Met fonteinen en watervalletjes. Echt leuk als je wat groter bent. Ik ben nog wat klein om daar allemaal onder en op te gaan, maar ga in de armen van mama en papa in dat lekker verwarmt bad. Nu zwem ik dus niet buiten, daarvoor is het al veel te kou geworden.

Na een dik uurtje in het zwembad was het voor mij wel goed. Terug naar de kleedkamers waar ik dan lekker werd afgedroogd en warme kleertjes aankreeg.

Toch vermoeiend. Straks komt tante Laura babysitten omdat mama en papa samen uit eten gaan voor de huwelijksverjaardag. Ik zal wel heel moe zijn van al dat zwemmen, dus ik ga lekker vroeg in bed.