Ikea-time

31-08-2017

Vandaag ging ik voor het eerst naar Ikea, samen met meter Laura. Mama had nog wat spulletjes nodig.

Wij gingen naar de Ikea in Eindhoven. Mama en tante Laura namen eerst nog iets om te eten voor ze aan het winkelen gingen. Niet zo gemakkelijk met mij, want ik kan nog steeds niet in een stoeltje zitten, dus aten ze maar om de beurt. Zo kon ik eerst bij mama zitten om dan nadien naar de schoot van tante Laura te verhuizen.

En ja hoor, ik kreeg weer een papje via de sonde. Mensen kijken dan wel altijd een beetje raar als mama mijn sonde aansluit op de papfles. Ik geraak dat al een beetje gewoon, dat mensen kijken. Het is dan ook anders dan al die andere baby's met hun papflessen aan de mond. 

Terwijl mama eten ging bestellen dacht ik tante Laura eens een poets te bakken. Ik moest echt wel naar de wc en liet me dan in het Ikea restaurant volledig gaan.

O nee dacht ze, die moet ik gaan verschonen. Dus tante Laura, met papfles aangesloten en al naar de verschoningsruimte van Ikea. Na een heel gevecht, had ze me dan toch schoon gekregen. 

Mama wist al niet waar we heen waren, maar met zwetende handjes kwamen we dan terug. Mijn tante kei fier dat het gelukt was, want ik geef eerlijk toe, zo verschonen, terwijl ik dan nog eet. Geen simpele taak.

Op naar de grote winkel. Ik probeerde daar wel een dutje te doen maar er was te veel om rond te kijken. Dus dat dutje heb ik maar kort gehouden. 

Met de  bestelling in de hand, liepen we dan naar de kassa. Veel had mama niet gekocht, maar ze vond het wel een leuk dagje met ons drietjes.