Mijn eerste postkaart ontvangen

01-12-2017

Vandaag kreeg ik voor het eerst een postkaart, zelfs helemaal uit Zwitserland.

Vanmorgen, toen papa de brievenbus opende, vond hij een mooie kaart. Een kaart met allemaal hondjes op. Benieuwd keek papa snel op de achterzijde zodat hij kon ontdekken van wie de kaart afkomstig was. Hij was verrast, deze kaart was helemaal niet voor papa of mama, maar wel voor mij!

Wie stuurt er mij een kaartje van zo ver weg? Ben wel heel blij, want dit is mijn allereerste postkaart die ik mag ontvangen. Papa leest me voor dat deze kaart aan mij geadresseerd is en van de apotheker komt. Niet iedereen krijgt van zijn apotheker een postkaart, wel?!

Ik ben dan ook de lieveling van de apotheker om de hoek. Sinds mijn geboorte komen mama en papa vaak bij hen voor medicatie, andere pap,... Papa maakt altijd een babbeltje met de apothekers. Zij zijn heel begaan met mij. Zij staan altijd klaar om te helpen, zelfs als ze op dat moment niet aan het werk zijn.

Papa neemt me dan ook vaak mee als hij mijn medicatie of pap gaat ophalen. Op die manier gaat hij mij nog eens 'showen'. Als ik eventjes weer niet ben mee geweest, vraagt de apotheker zelfs via een smsje aan mama of papa hoe het met mij gaat. Wat een lieve mensen toch. Deze mooie postkaart hou ik goed bij, heb ik later een mooie herinnering aan mijn eerste kaart per post.