Mijn eerste stoeltje waar ik graag in vertoef

24-07-2017

Na lang zoeken, eindelijk een stoeltje gevonden waar ik comfortabel in zit, want die wipstoelen, dat was nooit iets voor mij.

De meeste baby'tjes liggen graag ook eens in een wipstoel of relax. Bij mij is dat altijd een NO GO geweest. Op één of ander manier lag ik daar niet comfortabel in. Die bandjes die mij vastzetten vind ik echt niet leuk en wilde mij er heel de tijd uitduwen. Natuurlijk word ik groter en altijd platliggen vind ik ook niet meer fijn. Ook voor het teruggeven was dat platliggen niet altijd bevorderlijk en mama en papa kunnen mij ook niet altijd vasthouden, want dat wordt de laatste tijd ook zwaar voor hen.

Moetje heeft dan een stoeltje op het internet gevonden. Deze heb ik vandaag dan voor het eerst uitgetest, en ja, deze ligt me wel. Ik word onderaan ook wel vastgeklikt, maar mijn bovenlichaam heeft nog steeds de ruimte om te bewegen. Ik heb nu ook een tafeltje voor mij zodat ik naar speelgoed kan kijken, want vastpakken is voor mij nog moeilijk. 

Ik kan nu eindelijk de wereld eens rechtop bekijken. Leuk, kan ik nu Studio 100 ontdekken op TV, want zo'n bewegend beeld, is echt wel leuk.