Op bezoek bij tante Mel 

11-04-2017

Vandaag met mijn meter Laura en mama op bezoek bij tante Mel in Lommel. 

Tante Mel woont niet meer in Turnhout omdat ze met nonkel Thomas is gaan samenwonen en die is van Limburg.

Samen met mijn twee tantes gaan we vandaag wat shoppen in Lommel. Ik weet niet of ik dat leuk ga vinden, ik ben wel een jongetje en heel die tijd in de buggy zitten vind ik ook al maar niks. Toch vind ik het wel heel fijn dat ik naar tante Mel toe ga. 

's Morgens zijn we dan vertrokken. Na een uurtje auto rijden, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt om mijn dutje te doen, zijn we er.

Tante Mel deed ongeduldig de deur open zodat ze mij zo snel mogelijk kon vastnemen. Dat vindt ze heel leuk.

Vandaag verander ik ook van pap. Omdat de dokters nog niet zeker zijn of ik toch van iets allergisch ben of niet, ga ik nu een papje proberen waar al de allergenen zijn uitgehaald. Dus vandaag in Lommel probeer ik deze voor het eerst uit.

Nadat mijn tantes en mama wat hebben bijgepraat, gaan we richting stad Lommel. Mama stapt recht op de Hema af, want daar vindt ze veel leuke kleertjes voor mij. Nadien nog even de H&M binnen voor leuke batmanpyama's en we zijn weer gesteld zegt :-).

Na een tijdje vond ik het welletjes geweest en wilde ik graag iets gaan drinken met de tantes. Mama en mijn tantes namen een lekker drankje, ik kreeg weer een nieuw papje aangesloten via mijn sonde, want ja, soms lijkt het zo gewoon, maar ik eet nog steeds langs mijn sonde.

Nog een post via mijn groepje van Whatsapp naar de familie en de dag zit er weeral op.