Op mijn paasbest

16-04-2017

Vandaag is het Pasen, dat wil zeggen, familiebezoekjes!

Deze namiddag gaan we eerst naar vokke en moetje, nadien naar bomma, dat is dan eigenlijk de oma van mijn mama. Paaseieren rapen is nog wat snel voor mij, maar het gezellig samenzijn met mijn familie vind ik zeker zo leuk. Daarom vandaag op 'mijn paasbest'. Geen sonde vandaag, want dan zie ik er zoveel knapper uit. Vandaag proberen mama en papa mij met de papfles te voeden. We zullen wel zien of dit voor mij niet te vermoeiend gaat zijn.


Op naar de volgende statie. Naar de mama van de mama van mijn mama. Amai, dat is iets. Weet je, wij verschillen wel 80 jaar. Dat is niet weinig he.

Ook zij is altijd heel blij om mij te zien. En hoewel ik nog steeds niet erg lach, kon er toch snel een klein lachje af toen ik bij haar op schoot zat. Zoals ik al zei, het is Pasen hé ;-)

Ook oma, mijn tantes en de tante en nonkel van mijn mama zijn bij bomma. Ze eten een lekkere koude schotel en een heerlijke taart. Ik word van arm naar arm getild en overal omringd door veel liefde, dat voel ik wel. Iedereen vindt het ook heel leuk dat ik eventjes die stomme plakker van mijn gezicht heb. Wil wel zeggen dat ik zo dadelijk weer aan de papfles moet. Pff, ik weet niet of ik er al klaar voor ben, maar het is Pasen, dus nog eventjes volhouden zodat ik de dag in schoonheid kan eindigen.

Aangekomen bij moetje en vokke zijn mijn tantes en nonkels ook al present. Alleen nonkel Domien en tante Ellen niet, want die zijn op ski-vakantie. Paulientje is er wel, ben er zeker van dat zij straks de paaseitjes gaat zoeken. Terwijl mama en papa mee genieten van de lekkere lunch dat moetje op tafel heeft gezet probeer ik eerst mijn papje op te drinken om nadien in slaap te vallen. Toch vermoeiend hoor, die papjes, ik ben dat echt niet gewoon. Maar goed, op Pasen BEN ik niet alleen op mijn best maar DOE ik ook mijn best!

Na mijn lekker dutje nog eventjes gespeeld met Paulien. Vokke moet haar stevig vasthouden zoals je kan zien, want het is zoals vokke zegt een echte' wildebras'. Maar geen erg voor mij, ik hou wel van wat leven in de brouwerij.