Op wandel in het Prinsenpark

15-10-2017

Laatste zonnestraaltjes van het jaar en dan is papa niet te houden hoor. Op naar het Prinsenpark.

Toen mama en papa nog niet samen een koppels waren, maar elkaar wel heel leuk vonden, heeft papa mama een keer meegenomen naar dit mooi park. Het was putje winter, maar dat hield hen niet tegen.

Vandaag, bijna 5 jaar later en 15° warmer mag ik net dezelfde wandeling doen.

Omdat het zo'n lekker weertje is, is het best wel druk in het park. Wij wandelen een stukje mee in die drukte maar al snel nemen wij een wandelpad dat naar sas 6 lijdt. Dat is een gezellig cafeetje dat net in Geel ligt. Een eindje wandelen dus vanuit het Prinsenpark, maar met een lekker pintje of koffie in het hoofd lukt dat wel.

Het eerste deel heb ik chill in mij buggy geleden. Een dutje gedaan en genoten van de mooie bomen en struiken rond mij.

Nadat mama en papa uitgerust waren, vertrokken we weer richting Prinsenpark. Deze keer droeg papa mij met de draagzak. Leuk, zo kan ik alles nog beter in het oog houden.

Onderweg vond ik het dan ook weer welletjes geweest in de draagzak, want als je moe wordt, is dat toch niet zo comfortabel om een dutje te doen. Mama zet me weer in de buggy. Ik heb wel eventjes gezeurd maar nadien deugddoend in slaap gevallen.

Na een wandeling van ongeveer een uurtje, komen we aan 'sas 6' aan. Het was gezellig druk want iedereen wilde genieten van die laatste zonnestraaltjes op het terras. We vonden een plekje. Mama en papa bestelde een lekker biertje alsook wat lekkere hapjes voor erbij. Ik kreeg zoals steeds mijn lekker papje aangesloten.