Opname in het UZA

08-05-2017

Hier zijn we dan... Het teruggeven blijft en mama en papa vinden het nodig dat ik word opgenomen in het UZA voor opvolging van mijn voeding.

Via het spoed gaan we binnen. Spoed, die naam is toch echt verkeerd gekozen. Ik heb daar lang moeten wacht voor ik een kinderarts zag. Gelukkig is de kamer op het spoed voor kindjes wel leuk geschilderd. Kan ik tijdens het wachten goed rondkijken. Na bijna 2 uurs wachten komt er een dokter. Deze onderzoekt mij en gaat de problematiek bespreken met andere dokters. Ik word voor een paar dagen ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Ik eet via een pomp, die mijn pap door mijn sonde stuurt. Deze kan je instellen zodat mijn pap traag of snel loopt. Omdat ik zoveel overgeef, gaan ze mijn pap heel traag zetten, dat wil zeggen, op continue, 24/24 uur krijg ik dan met de beetjes wat pap. Misschien dat dat kan helpen tegen het overgeven. Op hoop van zegen.

Ik krijg een bedje toegekend en gelukkig blijft mama ook slapen. Papa gaat naar huis, die moet morgen nog eventjes gaan werken. Hopelijk heb ik een goede nachtrust.