Shop it till you drop it

17-02-2018

Het is gebeurd... Vandaag ben ik voor het eerst echt gaan shoppen!

Deze morgen kwam tante Laura mij en mama ophalen om voor het eerst samen te gaan shoppen. Mijn meter/tante trouwt over 3 weken en ik moet in het nieuw gestoken worden.

Eerst en vooral in bad. Tegenwoordig zit ik best wel 'chill' in bad. Met al mijn speeltjes rond mij en een lekker zacht kussentje. Als ik kleertjes ga passen, moet ik lekker fris ruiken, dus een badolietje en lekker geurende shampoo voor mijn lange haartjes. Zo dat is al gebeurd, nu jasje aan en nog snel medicatie geven via mijn sonde. Tante Laura kan dat al als de beste.

We moeten nog net oma oppikken en dan richting de winkel. We gaan naar de winkel, 'StorE. Where pigs DO fly'. Dat is een winkel die moetje ontdekt heeft in Vosselaar

We kwamen nog maar net de winkel binnen en ik werd al herkend door de eigenares. Ja, tegenwoordig word ik al wel wat meer herkend doordat mijn verhaal al flink de ronde doet.

Samen met mama, oma en tante Laura snuffelen we door de mooie kleertjes. We vinden van alles maar niet direct iets voor de trouw. De fijne dame van de winkel kwam een handje helpen.

Door mooie stuks te combineren, wat casual en wat meer chique, heeft mama een mooie combinatie gevonden. Gelukkig, want ik wil echt niet nog eens wat stuks passen. Ik ben een jongetje, ik heb het na een uurtje shoppen echt wel gehad.

Mama koopt nog wat andere stukjes voor de zomer. Amai ik denk dat ik er weer goed ga doorkomen.
Nadat de spulletjes zijn afgerekend, wordt mijn papje aangesloten.
Mama, oma en tante Laura willen nog wel iets drinken, want dat kan ook in deze winkel.

Na de lekkere koffie kunnen we weer naar huis, met een grote zak in de koffer, ben ik zeker dat het shoppen voor mij weer eventjes niet meer hoeft, hoewel... ik denk dat mama daar anders over denkt.