Stadsparkfeesten

04-06-2017

Gisteren zijn mama en papa naar het verjaardagsfeestje van tante Femke geweest, dat is in Antwerpen dus hebben zij daar ook overnacht. Leuk, mocht ik nog eens een keertje bij oma gaan logeren. 

Vandaag zijn het Stadsparkfeesten. Dus oma vond het fijn om met Ivo en met mij daar naar toe te wandelen. In mijn zomerse outfit, want het was een lekker weertje, ga ik dan in mijn maxi Cosi voor het eerst naar de Stadsparkfeesten. 

Voor kleine kindjes zoals ik is daar niet zoveel, maar oma en Ivo konden een lekker drankje drinken en genieten van de animo die er voor de grote mensen is. Toch wel soms rare mensen dat je daar ziet hoor, maar ja, niemand is perfect hé ;-)

Tegen de namiddag kwamen mama en papa ook nog naar daar. Eindelijk kon ik mama en papa terug zien, ik vind het wel heel leuk bij oma maar toch ben ik altijd super blij dat ik mama en papa terug zie. Mama en papa weten dat eigenlijk niet, want ik kan nog altijd niet goed lachen.

Ik doe mijn best maar heb nog eventjes de tijd nodig om hen dit duidelijk te maken.

Iedereen heeft genoten van dit gezellig dagje. En ik denk dat het voor mij ook de eerste keer was dat ik in het stadspark kwam. Hopelijk gaan mama en papa nog een keertje met mij, want naar het schijnt hebben ze daar ook geitjes en bambi's. 

Ik ben er zeker van dat als ik nog wat groter en sterker ben, zij zeker met mij komen spelen in dit park.