Van Neocate naar NAN optipro 2

06-09-2017

Twee dagen geleden bij de gastro langs geweest. Sonde ziet er goed uit. Mama en papa bespreken de plaatsing van de button en er wordt voorgesteld om over te schakelen naar een 'gewone' pap.

Sinds mijn 3 maanden drink ik de Neocate pap, dat is een pap waar al de allergenen zijn uitgehaald en die al op voorhand half verteerd is. Ik heb destijds deze pap gekregen omdat de dokters niet zeker wisten waarom ik overgaf, dat kon ook van een allergie zijn en met deze pap hadden ze dat dan zeker uitgesloten. Nu een aantal maanden later zijn de dokters ervan overtuigd dat ik ofwel geen allergie heb of ik ben er uitgegroeid. We kunnen dus de Neocate gaan afbouwen en systematisch de Nan optipro 2 bijgeven.

De volgende weken zal ik dus rustig aan overschakelen naar deze 'gewone' pap. Hopelijk hebben de dokters gelijk en reageer ik normaal op deze pap. Ondertussen lukt het proeven van smaakjes ook wel goed en mag ik ook wel eens een puddinkje proberen, hierin zitten ook melkeiwitten waardoor de overgang ook vlotjes kan gaan.

Op controle ben ik weer gewogen en gemeten en nog steeds in de goede richting. 7.159 kg  en 66.5 cm groot.