Vrijdag den 13de... MRI-scan

13-01-2017

Vandaag heb ik heel veel verdriet gevoeld in mijn kamertje.

Mijn mama en papa waren later bij mij dan anders. Ze vinden het echt verschrikkelijk dat ze zo ver weg van mij zijn in het verre Turnhout. Vandaag kreeg ik de uitslag van mijn eerste examen (wat verteld de MRI-scan over mijn hersentjes na mijn turbulente geboorte). Wat was dit spannend. Jammer genoeg ben ik niet geslaagd. Mijn hersentjes hebben schade opgelopen door het te weinig zuurstof dat ik kreeg tijdens de geboorte. Mijn mama en papa hadden op een andere uitslag gehoopt. Maar de dokter zei wel dat ik nog aan veel herexamens mag deelnemen en daar kan ik nog veel keer 10/10 halen. Zolang we er maar allemaal in geloven en veel stimuleren.

Papa is helemaal gecrasht, deze keer waren de rollen omgedraaid en heeft mama mijn papa terug rechtop moeten helpen. Ze werden goed opgevangen door iedereen

Maar pijn dat zo diep in het hart zit zal heel veel tijd vragen om te genezen. Vannacht blijven mama en papa nog voor één keer op een noodopvang kamertje op mijn verdieping in het ziekenhuis. Stilletjes aan zullen ze toch opnieuw kracht moeten vinden om verder te gaan.

Vandaag is een heel donkere dag voor mama en papa geweest. Ik had hen liever de hemel op aarde gegeven, maar daar heeft het lot anders over beslist.