Wat hebben we gevonden op zolder?

11-11-2018

Er is vanalles aan het veranderen... ik voel het aan mijn kort armpje. De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en het is heel wat frisser dan twee maanden geleden. Zou het kunnen dat het einde van het jaar in aantocht is?

Jawel, soms heb ik gelijk. Het einde van het jaar is inderdaad in aantocht. En dit gaat gepaard met heel veel leuke en gezellige dingen. Zo werd de mand met hout terug gevuld naast de kachel. Er worden 's avonds opnieuw kaarsjes aangestoken door mama of papa, want dit mag ik nog niet zelf doen ;-) 


Maar wie eindejaar zegt; zegt ook wenskaarten. En ook dit jaar hopen mama en papa weer zo veel mogelijk kaartjes verkopen om zo centjes bij elkaar te sparen voor op mijn helpendehand-rekening. Nog voor ik mijn eerste kaarsje mocht uitblazen had mijn papa bij de bank een rekening geopend speciaal voor mij. Eigenlijk twee rekeningen, een gewone spaarrekening (zoals de meeste kindjes er eentje hebben), maar ook een helpendehand-rekening; en die is wel heel bijzonder.

Voorlopig is er nog niet één euro-cent van de rekening gebruikt, maar papa en mama weten dat er in de toekomst facturen zullen komen voor allerlei zaken die ons het leven gemakkelijker kunnen maken.

Een extra grote verzorgingstafel, een aangepaste bad- en douchestoel, een traplift... Het zijn maar een aantal voorbeelden van praktische hulpmiddelen. Maar ook hebben mama en papa nog steeds het idee om met mij verschillende therapiën te willen doen zoals bijvoorbeeld Train M (https://trainm.com/). Daarnaast zullen er ook ingrijpende verbouwingswerken uitgevoerd moeten worden aan ons huisje, want momenteel is dit nog niet ideaal voor mij.

Als je de kaartjes (die mijn creatieve meter heeft gemaakt) leuk vindt, kan je deze bestellen via papa. Alle info hierover kan je vinden op onderstaande link. 

https://www.minisuperman.be/wenskaarten/