Mijn stapjes

De ontwikkeling van Floris 

Sinds gisteren geef ik terug over en niet eens een beetje. Stelselmatig begon ik de laatste weken terug over te geven. Hoe kan dat nu? Ik was nog zo blij dat ik er vanaf was.

Vandaag kan ik officeel zeggen dat ik al een hele week niet meer overgeef! Van de ene dag op de andere ben ik gestopt met dat gedoe. Ik denk dat mijn hersentjes een klik hebben gemaakt. De week voordien leek dit nochtans heel ver weg.

Gisteren weer op controle bij het CePRA (Cerebrale Parese Referentiecentrum Antwerpen) geweest. Om het half jaar bekijkt een team van dokters en deskundigen hoe mijn ontwikkeling verloopt.

Wat is dat allemaal, op 2 maanden tijd ben ik flink beginnen eten. Patatjes, wortelen, venkel, pastinaak, kip, witloof, eitjes,... Het sappige zoete fruit laat ik nog wel eventjes achterwegen.

Het gaat goed met mij, de grammen vliegen erbij en ik heb de heerlijke smaak van munt ontdekt. Laat de zomer maar komen, kan ik mijn eigen mocktails drinken met lekker veel munt.

Het nieuwe voedingsschema ligt me toch net iets beter, deze maand bijna een halve kilo bijgekomen, ik weeg 7 kg 900!

Dagje UZA

09-02-2018

Vrijdag 9 februari, deze dag stond al een tijdje geblokkeerd in mama's en papa's agenda. Vandaag maken ze voor de tweede keer een foto van mijn hersentjes.

2u: ik word wakker, ik heb gedroomd dat papa thuis is gekomen van snowboardverlof en aangezien ik toch veel last heb van slijmpjes waardoor ik weer veel overgeef, word ik wakker zodat ik papa terug kan zien.

Waarom blijf ik toch overgeven? Komt het doordat mijn maagje reageert als er eten in komt, komt het omdat ik zelf niet kies wanneer ik genoeg heb? Mama en papa zitten al bijna een jaar met de handen in het haar, waarom komt er hier geen oplossing voor?