Mijn stapjes

De ontwikkeling van Floris 

Twee dagen geleden bij de gastro langs geweest. Sonde ziet er goed uit. Mama en papa bespreken de plaatsing van de button en er wordt voorgesteld om over te schakelen naar een 'gewone' pap.

Gisteren is de logo nog eens langs geweest. Mama vroeg aan haar of ik een beetje met het lepeltje mocht proeven. Vanaf vandaag mag ik dus beginnen aan mijn smaakervaring.

Ja... Het is zover! Eindelijk ben ik stilaan beginnen lachen. Ik ben er nog zuinig mee, maar vandaag heeft oma het voor het eerst kunnen vastleggen op foto!

Gisteren zo veel gezeurd dat mama en papa ongerust waren. Is er weer iets met mijn sonde? Is er weer iets anders? Ik kon het niet vertellen maar het deed zo veel pijn in mijn mondje. En voila, vandaag het resultaat... Mijn eerste tand!

CEPRA controle

11-07-2017

Vandaag op tweede controle naar het CEPRA. Dit is het opvolgteam voor mijn hersentjes en mijn ontwikkeling. Hopelijk een betere ervaring voor mama en papa dan de eerste keer. Hoewel de confrontatie altijd zal blijven...

Vanmorgen ging het niet goed met mij. Ik huilde en had pijn aan mijn gaatje in mijn buik. Papa wist niet goed wat er was. Hij had gisteren op aanraden van de dokter mijn sonde wat losser gemaakt, misschien moet hij eens kijken hoe mijn 'gaatje' eruit ziet.

5u15... mama en papa maken mij stilletjes wakker. Ik weet eigenlijk niet waarom, want ik ben een redelijk goede slaper en slaap normaal wel wat langer.